Најновије

СТАНОВНИЦИ НАСЕЉА КОД РАКЕ УСТАЛИ ПРОТИВ АМЕРИЧКИХ СЛУГА: Бунт староседелаца

Локални становници из насеља у близини Раке устали су против оружаних јединица које су под контролом САД, саопштило је руско министарство одбране.

Рака (Фото: Јутјуб)

Старосаделачко арапско становништво насеља у близини Раке подвргнуто је репресији, кажњавању и принудној мобилизацији, речено је у руском генералштабу. ''25. марта у реону насеља Ел Мансура , које се налази 25 километара југозападно од града Раке, започет је устанак староседелачког арапског становништва против репресијеод стране формација које су под контролом САД'', изјавио је генерал-пуковник Сергеј Рудској. Раније је саопштено да је ситуација у Раки критична и да се свакодневне више од две десетине сиријаца разносе на минама или гранатама. Руско министарство одбране тврди да је потребно хитно решавање ситуације у Раки и околини. Како је Ирак окренуо леђа Америци, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Америчка коалиција је претворила богату Раку у сметлиште
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА