Најновије

СКАНДАЛ У ЗОРУ! Слоба насрнуо на Луну због Кије, ломи главом зид, врата (ВИДЕО)

У току ноћи је у "Задрузи" избила жестока свађа Луне и Слобе. приликом које је дошло и до физичког насртања.

Нова свађа заљубљеног пара (Фото: Јутјуб)

Слоба је у изолацији са Микијем Ђуричићем разговарао о својој супрузи Кији, наградама и победи, што је Луну пробудило, па је почела да урла из свег гласа. Она је признала да не може да подесе то што Слоба поново говори о Кристини и што је тим стварима оптерећен.
- Шта сам рекао? Причали смо без везе, немој да се дереш и да ми бацаш прекривач него да легнеш и да спаваш! - викао је Слоба.
- Не могу да спавам, не могу више да слушам ово! Шта је ово!? Нон стоп причаш о Кији, ти си тим стварима оптерећен, ти си болестан! Дошла сам овде да се одморим, данима не могу да се саставим, а он прича о њој! - викала је Луна.
Слоба је побеснео, почео да удара о зид, а у једном тренутку је кренуо и ка Луни.
Како је покушао да исконтролише своје емоције у том тренутку, он је напустио просторију, па је кренуо ка капији.
Микија је цела ова ситуација шокирала, па је отишао код Луне и сасуо јој у лице да мисли да је она крива за све њихове свађе.
- Ја сам дошла да спавам, он је дошао и дере се о Кији, о колима, о свему! Не могу више да поднесем то! Ја то слушам сваки дан, да ли ти то разумеш? Нас двоје сваки дан цео дан причамо о томе! То што ти је друг је скроз океј, али ја више не могу да издржим! - рекла је Луна.
- Ви се само свађате, ово је више катастрофа, увек ти нађеш нешто да се свађаш! Немој да се чудите што вас свашта питају и што те гледају овако и онако, прећути нешто човеку кога волиш! Луна, заљубила си се у ожењеног човека, ћути и трпи, на крају ће све бити добро, шта сте очекивали?! Ово је ријалити! Волите се, смејте се, ово сви хоће, да се свађате! Несигурна си, ниси ти нормална - рекао је Мики.
Како је Мики напао трудну Миљану погледајте ОВДЕ.
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА