Најновије

НАКОН СНАЖНОГ ОРГАЗМА МОЖЕТЕ ДА ИЗГУБИТЕ ПАМЋЕЊЕ! Ово је дешава вашем телу након доброг секса!

Након оргазма се ваше тело мења, а ово су три помало необичне последице доброг секса.

Еротика (Фото: Јутјуб принтскрин)

Изоштрено чуло мириса

Када доживите оргазам, тело ослобађа хормон пролактин, који, између осталог, јача чуло мириса. Публикација  Biological Psychology  је објавила резултате који су показали да је количина пролактина у телу након секса или мастурбације до 400 посто вец́а него обично, а чуло мириса је тада јако осетљиво.

Меланхолија после секса

Већина жена се наком секса осећа опуштено, срећно, еуфорично, па чак и поспано. Неке жене након секса осећају нервну напетост или чак агресију. Истраживања спроведена међу 230 испитаника су показала да 46 одсто жена барем једном у животу доживи симптоме меланхолије након сексуалног односа, а око пет процената је осетило меланхолију барем једном месечно.

Амнезија

То је потпуни губитак памћења. Дешава се због лошег снабдевања мозга кисеоником након оргазма. Ова појава је ретка и од 100.000 људи само три до пет људи годишње доживи амнезију. Најосетљивије су жене у педесетој години. Овај облик амнезије је само привремен и обично се не понавља, кажу стручњаци, додајући да губитак памћења траје само неколико сати. Којих 10 ствари жене најчешће желе у сексу прочитајте ОВДЕ.
Извор: Женски магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА