Најновије

E OВО СЕ ЗОВЕ УЛТИМАТУМ: Тигрове снаге стигле у Источни Каламун након прекида преговора, терористи напали представнике цивила (МАПА)

Сиријска арапска армија упутила је део елитиних Тигрових снага на фронт у Источни каламун где се налази вели терористички џеп тзв. Словводне сиријске армије.

Тигрове снаге (Фото: Јутјуб)

Тигрове снаге су упућене на фронт након повлачења представника терориста из преговора са руским Центром за помирење. Терористи су одбили две понуде о помирењу и предаји џепа, а преговори су потпуно прекинути, бар за сада. Током преговора дошло је и до сукоба цивилних представника насеља која се налазе на терористичкој територији и тзв. ССА. Терористи су оптужили цивилне представнике за издају и спалили су њихов штаб у граду Јаируд.

Пре напада око 2000 терориста и цивила је потписало споразум о помирењу, након чега је овај процес прекинут. Пребацивање Тигрових снага треба да изврши притисак тзв. ССА да се врате  за преговарачки сто. Ако се то не догоди, Тигров снаге ће покренути офанзиву на Источни Каламун како би војно решила ситуацију, као у случају Источне Гуте. Асад послао појачања и на изоловане територије на североистоку Сирије, штаје разлог томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА