Најновије

СТРАШАН СНИМАК ИЗ ШКОЛЕ У БРИТАНИЈИ: Учитељица учи децу да требају да убијају и мрзе све што није муслиманско! (ВИДЕО)

Школа за муслиманске девојчице у граду Нотингему учила је децу да треба убијати хомосексуалце, као и да је њихова обавеза да убију оне који промене веру и напусте ислам као што је прописани у Курану. Предавачица је отворена говорила деци да морају да гаје мржњу према свакоме ко није муслиман. Скандал је изашао у јавност након што су лекције снимљене скривеном камером, у радило се о наводно умереној школи коју махом похађају деца са мигрантском позадином.

Учитељица која учи децу да убијају и мрзе (Фото: Фејсбук принтскрин)

„Неко је муслиман и више не жели то да буде, шта ћемо онда да урадимо? Убићемо га!“ рекла је учитељица девојчицама у школи која је до избијања скандала важила за умерено место у коме се школују интегрисани мигранти.
На даље питања једне од ученица шта да раде уколико неко одбије ислам, учитељица је из стопа одговорила „убијте га, јел разумете причамо о исламу“.
Са снимка се такође види да је деци објашњавано да је потребно да се примењују казне каменовања до смрти и бићевања људи. Поред свега спорна учитељица рекла је су потребне егзекуције на јавном месту, јер како кажу не треба да живимо као животиње.
Да су мигрантска деца прихватила средњовековне казне, потврђује и дијалог који се види на снимку где они улазе у детаље, да не треба само убијати хомосексуалце него их треба бацати са највише зграде у граду, а затим каменовати уколико преживе.
„Није довољно да обожавате Алаха, морате и да гајите мржњу у свом срцу за све оне који раде ствари којима ја Алах незадовољан, нарочито када живите у земљи која није муслиманкса“ поручила је учитељица исламске школе у Британији на снимку који је згрозио нацију и изазвао нове дебате о масовној миграцији, као и томе да ли је могућа интеграција мигранта у Британији.
Учитељаца на снимку такође говори деци да не могу бити пријатељи са онима који су не-муслимани, „сестре лојалност је само за муслимана, а не за кафире(невернике)“ истиче наставница школе у Нотингему.
Највеће огорчење британске јавности изазвала је чињеница, да је упркос гласинама да школа шири екстремистичке и џихадистичке идеје деци, све до коришћења скривене камере било немогуће доказати шта се дешава у школи јер нико није био спреман да јавно посведочи о индоктринацији, што је поставило додатно питање у колик се још британских школа практикује овакав тип предавања.
Колико је било Албанаца на Косову и Метохији 1455. године сазнајте ОВДЕ.
Извор: Дневна Газета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА