Најновије

ДА ЛИ ЈЕ "ДОСТА ЈЕ БИЛО" ПРЕД РАСПАДОМ? Функционери и чланство против Саше Радуловића

Избацивања, претње, саботаже, уочи избора 21. априла у Радуловићевом покрету. Сви који су дигли глас против, избачени су из ДјБ и сада чекају епилог страначких избора.

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

Након дебакла на београдским изборима, а уочи унутарстраначких избора 21. априла, раскол потреса Покрет Доста је било. Део функционера и чланства побунио се против лидера у оставци Саше Радуловића, сматрајући да је доносио лоше одлуке и да води партију у пропаст.

Сви који су дигли глас против, избачени су из ДЈБ и сада чекају епилог страначких избора.

Посланик Владимир Ђурић, који је прошле недеље уз функционере Александра Стевановића, Ненада Божића и Светлану Козић искључен из странке, каже за "Новости" да је Татјана Мацура "помиритељски" кандидат за председника ДЈБ, али да јој Радуловић неће дозволити да победи:

- Мацуру већ саботирају, пошто Радуловић контролише све званичне налоге и чим се кандидовала, њене говоре из Скупштине више не објављују на сајту ДЈБ. Он нас не жели назад и питање је само кога ће још избацити.

Председника ДЈБ бира 200 делегата, а засад су се кандидовали Татјана Мацура и народни посланик из Бора Бранислав Михајловић. Мацура је, иначе, тражила да се повуче одлука о избацивању колега из Покрета као и све срамне одлуке донете после београдских избора.

Да "нико не може да их избаци из ДЈБ" мишљења је и посланица Светлана Козић која истиче да је "чланова разљућених понашањем Радуловића више него оних уз њега". Прочитајте ОВДЕ шта је Шешељ рекао поводом другостепене одлуке жалбеног већа заказане за среду. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило Ломпар: Вучићев конкурс за издају је стално отворен
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА