Најновије

ИЗРАЕЛ ЋУТИ, АМЕРИ ТВРДЕ ДА НИСУ ОНИ! Непознате ракете сравниле сиријски аеродром (ВИДЕО)

Војни аеродром Т-4 у сиријској провинцији Хомс ноћас је био мета ракетног напада. Како је јавила сиријска агенција САНА, позивајући се на неименовани војни извор, међу војницима има погинулих и рањених.

Илустрација (Фото: РИА)

Према подацима агенције, сиријски ПВО је приликом одбијања напада оборила осам ракета. Није саопштено колико је ракета пало на базу.
Како јавља телевизија „Ел Мајадин“, у подручју аеродрома се чуло неколико експлозија. Како тврди телевизија, ракете су током лете прошле кроз либански ваздушни простор.
Сиријска агенција САНА претпоставља да су напад на аеродром извеле америчке снаге. Међутим, Бела кућа и Пентагон то демантују.
Израел, који је више пута нападао сиријску војску, за сада нема коментара.
Раније су неки опозициони интернет портали и катарска телевизија Ал Џазира објавили саопштења позивајући се на милитанте да је сиријска војска у граду Думи употребила хлор од кога су наводно погинуле десетине цивила.
Руски центар за помирење зараћених страна негирао је саопштења да су наводно сиријске оружане снаге бациле хлорну бомбу у Думи. Центар је истакао да је спреман да упути специјалисте за хемијску заштиту за прикупљање података који би потврдили истинитост изјава.
Руси објавили фотографију која доказује злочин САД у Сирији! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА