Најновије

ОДРЖАНА ПРОТЕСТНА ЖУРКА У НИШУ ЗА ОДБРАНУ АЕРОДРОМА: Нови протест заказан за сутра

У Нишу је одржана протестна журка за одбрану аеродрома Константин Велики. Доста људи се окупило у амфитеатру, а организатори кажу да им је циљ био, осим окупљања што већег броја људи, да мотивишу грађане да дођу на главни догађај – сутрашњи протест, пише Н1.

Нишки аеродром (Фото: Јутјуб)

Покретачи иницијативе „Не дамо нишки аеродром“ објаснили су да је журка један од начина борбе да Нишу остане надлежност над “Константином Великим” и у знак протеста због одлуке градске власти да Републици преда аеродром.
Сутрашњи протест почиње у 9.00 сати, односно у време када одборници долазе на седнице Скупштине Града. Одборници сутра, међутим, не долазе јер је претходно заказана седница – отказана, а не зна се за који датум је она померена, јавља Н1.
Претходно је најављено и да ће у Ниш доћи и председник Србије Александар Вучић да објасни Нишлијама зашто је добро да власништво над аеродромом са града пређе на државу.
Они који не мисле тако, сутра ће доћи на протест. Како су српски полицајци ликвидирали америчку ДЕА иако су били на истом задатку погледајте ОВДЕ.
Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта је Александар Вучић рекао о нишком аеродрому
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА