Најновије

НОВА ПРОВОКАЦИЈА: Пуцано на руске новинаре у Сирији! (ВИДЕО)

На аутобус са новинарима из Русије, који су се враћали након припреме извештаја о Источној Гути, пуцали су непознати нападачи из пешадијског наоружања, саопштило је Министарство одбране Русије.

Терористи Сирија (Фото: Јутјуб)

„11. априла око 17.20 (по средњеевропском времену) аутобус са руским новинарима који су се вратили након припрема приче о ситуацији у Источној Гути (Сирија) пуцали су непознати нападачи из пешадијског наоружања“, наводи се у саопштењу.

Министарство одбране Русије саопштило је да су у пуцњави дописник телевизије НТВ Алексеј Ивлев, оператер телевизије „Русија 1“ Михаил Виткин и оператер телевизије „Звезда“ Владислав Додонов „лакше рањени у ноге“.

„Лекари руског Центра за помирење зараћених страна одмах су на лицу места указали сву неопходну помоћ свим новинарима. Њихови животи нису угрожени“, наглашава се у саопштењу Министарства одбране.

У току је евакуација повређених новинара у болницу због неопходног лечења, додаје се у саопштењу.     Прочитајте ОВДЕ Шешељеву изјаву о пресуди другостепеног већа у Хагу. Извор: rs.sputniknews.com/

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево како је изгледао напад на базу Хомс у Сирији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА