Најновије

НЕ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ! Мики и Бане крешу Надежду на смену (ВИДЕО 18+)

Мики Ђуричић и његов најбољи пријатељ Бане Чолак наизменично имају секс са Надеждом Биљић у Задрузи!

Секс Микија и Надежде (Фото: Јутјуб)

Када је пчелар из Купинова пожелео да поново приведе фолк певачицу у њихов штек, она га је љубазно одбила уз образложење да је већ задовољила страсти са репером са којим се смувала кад је ушла у ријалити. 
Микију се очигледно осладила акција са Надеждом, па јој је у среду понудио да наставе тамо где су стали, али му је она рекла да је управо имала секс са Банетом у спољном ве-цеу.
- Ајде да се је*емо - без имало устезања рекао је Ђуричић певачици, на шта му је она хладно признала да је управо имала сношај с његовим најбољим другом:
- Не могу, малопре сам била са Банетом.
Ђуричић ју је потом питао да ли га је водила у њихов тајни штек, у ком нема камера, али му је она објаснила да није, већ да су били у тоалету изван куће. 
Мики очигледно није желео да води љубав одмах после пријатеља, па јој је мирно одговорио: "Добро, сутра ћемо!" Присетимо се једне од ранијих акција Банета и Надежде:
Да је Ђуричић потпуно изгубио компас, показује и његова реакција на Надеждину изјаву да је Бане "прави избор за њу" и "најлепши мушкарац у ријалитију".  Она је, неколико сати пошто је са пчеларом причала о сексу, похвалила Чолака, на шта је Мики скочио да честита "срећном пару".
- Честитам, куме, браво! - говорио је пчелар и љубио Банета, а потом се окренуо ка Биљићевој: "Кумице, да си ми жива и здрава!"
И док цела Србија с нестрпљењем прати шта се дешава с новопеченим паром, пчелар из Купинова и даље верује да снимак њиховог секса није отишао у етар. Мики и Надежда су први пут водили љубав у недељу, а никад жешћа акција прекинута је кад је Ђуричић је схватио да у просторији у којој су се сакрили ипак има камера. 
Исту ствар су поновили два дана касније, али су овог пута променили место, па је објектив забележио само Микијеву голу задњицу и Надеждине подигнуте ноге. Пре ове афере, певачица, која је признала да има проблема са алкохолом, била је у вези са Чолаком.

Тања Јовићевић: Желим секс са Микијем

Тања Јовићевић је признала да жели да има секс са Микијем.- У једном тренутку сам се заљубила у њега. Појавиле су се емоције које дуго нисам осетила ни према коме. Заједничка интересовања и поштовање прерасли су у нешто више. Тачно је да сам пожелела и секс да имамо - испричала је певачица током лажног полиграфског испитивања, које је било организовано у среду увече у Задрузи. Ђуричић јој је одмах понудио секс:- Ја њу волим, другари смо. Пошто смо људи у годинама, сексаћемо се после ријалитија, а не овде. Лудачки окршај крај базена! Кија почупала Мацу пред обезбеђењем, Слоба одлепио и опасно запретио. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА