Најновије

ЧЕКАЈУ НАС ЕПОХАЛНЕ ПРОМЕНЕ: Предвидео поплаве у Србији и хаос у Сирији, а сада открива да ли ће бити рата!

Астролози воле да кажу да паметан и мудар човек влада својим звездама, али шта кад на догађаје не може да утиче, као што је то случај са народом у Сирији или природним непогодама које не може да спречи? Кад су немоћни, људи воле да се окрену пророцима, астролозима и звездама како би покушали да се припреме на будуће догађаје.

Поплаве у Обреновцу (Фото: МУП Србије)

Милика Каљевић из Бачког Доброг поља код Врбаса већ је предвидео поплаве које су погодиле Србију 2014. године и актуелна дешавања на Блиском Истоку.
У емисији "Луча Микрокозма" која је снимана априла месеца 2017. године најавио је и немире на Косову и Метохији, појаву торнада у Србији, поготово у Војводини, катаклизмичне слике у Сједињеним Америчким Државама, најјачи Ураган "Ирма", велики број торнада, поплава и пожара, експанзију Ислама и нове таласе миграната.
Каљевић је, иако по образовању пијаниста, и песник, а за себе воли да каже и да је езотерик. Астрологију је проучавао 7,5 година пре него што је направио прва озбиљна предвиђања. Нажалост, она за нашу земљу нису превише позитивна у наредном периоду.

Да ли Србији ове године прете поплаве, као што је био случај 2014. године?

Србија постаје тектонски нестабилно подручје. У Војводини ће бити честе појаве јаких ветрова поготово торнада категорије Ф1. Нивои река ће расти, поготово у другој половини године, али ће Србија бити одбрањена.

Помињали сте губитак средњих класа и владавину матријархата. На шта сте конкретно мислили?

Највећа епохална промена на глобалном плану је завршетак времена патријархата и почетак матријархата. Жене ће преузимати водеће улоге. Патријархат је свакако значио наталитет, али матријархат значи склад са природом од које смо се много удаљили. Једна од великих опасности на глобалном плану јесте нестанак средње класе. Међутим, улога жена ће ту одиграти важну улогу. Нова енергија ће деловати кроз њих. И временом ће се тај јаз чији је узрок био нестанак средње класе санирати. Заиста улазимо у Ново Доба. Не треба да се плашимо хаоса, јер се из њега увек рађа нешто ново.

Да ли ће бити још непогода у САД? 

Да, тотално помрачење Сунца одиграло се у августу прошле године, сенка помрачења је пала на Сједињене Америчке Државе што је веома опасно по њихову територију јер им доноси лоше климатске услове, као и опасности по њихове владаре. Америка јесте војна сила, али ће силе природе бити окренуте против ње. Код њих ће бити немира, нових катаклизми, док небо уопште није наклоњено Доналду Трампу.
Амерички владари морају да схвате да је Србија Нови Израел, држава која ће имати веома велики духовни значај у удућности. Из Србије ће настати нови вид духовности који ће се проширити целим светом. Било би добро да то схвате на време и да промене свој став према Србији, јер јој много дугују.

Какви су односи Трампа и Путина и какви ће надаље да буду?

Однос снага је изједначен. Трамп ће желети да се докаже пред Американцима да је јачи од Путина. Међутим, неће му поћи за руком. Путин је много већи стратег који добро зна шта ради. Срећом, силе су изједначене. Биће још Трампових гафова, вербалних удара, али ће се ипак постићи договоре "дипломатијом".

Шта ће бити са Сиријом?

Сирија је много страдала, сиријски народ је преживео велику трагедију, али ће Сирија опстати. Не само да ће опстати, него ће од јула месеца 2018. године почети да јача, што ће изненадити многе аналитичаре Запада. А свакако у другој половини године следи експанзија Ислама и исламског света, што ће бити велики изазов Европи и хришћанским црквама које ће муњевито похитати ка удруживању.
Прочитајте ОВДЕ шта су прорекли Тарабићи о Трећем светском?
Извор: Курир/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Грчки монах Јосиф - драматично пророчанство о почетку трећег светског рата, Руси улазе у Турску.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА