Најновије

БАЛША БОЖОВИЋ НАЈАВЉУЈЕ КОНТРАМИТИНГ У ХРТКОВЦИМА: Уколико Шешељ оде у Хртковце, бранићемо своје суграђане!

Уколико државни органи немају никакву намеру да стану на пут осуђеном ратном злочинцу Војиславу Шешељу и санкционишу његове најаве да ће своје ратне злочине поновити, бићемо приморани да то урадимо сами и сами заштитимо људе којима Шешељ поново прети протеривањем и насиљем, саопштио је председник београдског одбора Демократске странке Балша Божовић.

Балша Божовић (Фото: Јутјуб)

Како је Божовић саопштио његова најава новог митинга у Хртковцима, на 26. годишњицу митинга на ком је Хрватима поручио да морају да напусте Србију, управо је последица вишедневног игнорисања његовог понашања, иако су у више случајева државни органи били дужни да реагују.

Уколико се Војиславу Шешељу допушта да буде посланик, иако му закон то забрањује, уколико се ћути на његове претње народним посланицима Александри Јерков и Томиславу Жигманову, уколико се не санкционишу његове најаве да једва чека да понови своја срамна дела, једино сто нам остаје јесте да сами штитимо насе суграђане од зла. Јасно је да они који воде државу и данас подржавају Шешеља, бас као и деведесетих, али на то државни органи немају право, стоји у саопштењу.

Тешко је проценити шта је лицемерније – вишедневно толерисање насилничког и криминалног понасања осуђеног ратног злочинца Војислава Шешеља, или данасња изненађеност и шокираност када је изазвао озбиљан дипломатски инцидент између Србије и Хрватске који може да нанесе штету Србији, наводи се у саопштењу за медије.

Божовић је закључио да зато, уколико срамни митинг у Хртковцима 6. маја ове године буде одржан, уколико радикали оду у Хртковце да тамо опет застрашују и малтретирају људе, бићемо тамо и ми који не желимо да се повлачимо пред њима и који смо спремни да своје суграђане бранимо када већ Вучићева власт неће. Погледајте ОВДЕ шта је поручио Народни посланик и представник Срба са Косова, Славиша Ристић, у емисији "РасПравда". Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Ево како изгледа хистерија у Хрватској поводом инцидента у Скупштини Србији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА