Најновије

Милојевић пред гостовање Звезди: Да видимо где смо у односу на најбољи тим у лиги

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је да ће предстојећи меч против Црвене звезде много значити његовој екипи да "види где се налази у односу на најквалитетнији тим у лиги".

Дејан Милојевић Фото: Мега Бемаx/Ивица Веселинов

- У суботу играмо са Црвеном звездом која је сигурно главни фаворит за освајање титуле. Имамо изузетно младу екипу и биће потребно да у меч уђемо максимално агресивно у одбрани и да покушамо да наметнемо наш ритам. За шта ће то бити довољно, видећемо, али ће нам свакако пуно значити да видимо где се налазимо у односу на најквалитетнију екипу у лиги - рекао је Милојевић за клупски сајт. Кошаркаши Меге гостују у суботу Црвеној звезди у утакмици другог кола Суперлиге Србије. Мега је у првом колу победила Тамиш, док је Звезда била боља од Младости. Милојевић за меч због повреда неће моћи да рачуна на Огњена Јарамаза, Костју Мушидија, Михаила Јовичића, док је наступ Стефана Фундића упитан.
Крилни центар Меге Никола Мишковић рекао је да његова екипа мора у предстојећем мечу да одигра агресивно у одбрани и да исконтролише скок.
- Очекује нас тешко гостовање против Црвене звезде, где ће многи наши играчи први пут играти у дворани "Александар Николић". Потрудићемо се да дамо све од себе да извучемо што бољи резултат. Да бисмо успели да парирамо Звезди, биће потребно да одиграмо агресивну одбрану и исконтролишемо скок. Веома смо млада екипа и желимо да се прикажемо у што бољем светлу пошто су овакви мечеви велико искуство за све нас - рекао је Мишковић.
Утакмица се игра у суботу од 21.00. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА