Најновије

ШЕШЕЉ И СКОТ СЕ СРЕЛИ ЛИЦЕМ У ЛИЦЕ: Након што је чуо Шешељеве речи амбасадор је одговорио "То би било опасно за цели свет"

Лидер СРС Војислав Шешељ и амерички амбасадор Кајл Скот срели су се јуче на пријему поводом 150 година постојања Исламске заједнице Србије.

Шешељ и Скот (Фото: Јутјуб)

Лидер СРС је на свом Твитеру препричао детаље тог сусрета. -Са групом посланика Српске радикалне странке синоћ сам био на свечаном пријему Исламске заједнице Србије поводом 150-годишњице њеног постојања. Пријем је био у холу Народне скупштине. Нас неколико седели смо са стране, када је, пробијајући се кроз масу, налетео узбуђени Кајл Скот. Скот прилази и пружа ми руку.Придигао сам се са столице и после руковања опет сео.Питао ме како сам. „Одлично.Ускоро долазим на власт."„Како, кад нема избора?-пита Скот.„Погураће ме Трамп, који је уз моју пресудну подршку победио."То би било опасно за цели свет", рече Скот и оде. - написао је Шешељ на свом Твитер налогу. Како је Шешељ уништио Хрвате сазнајте ОВДЕ
Александар Дугин и Леонид Савин у књизи "Мрежни ратови" објашњавају на који начин Американци воде мрежни рат против Русије, Србије и других земаља. Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 19. март 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драматичан апел Срба са Косова и Метохије да се мора спречити давање Шиптарима места у УН.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА