Најновије

ЧЕКА ВАС ПАКАО АКО КРЕНЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ: Црногорска полиција не признаје овај документ Србије!

Недавно је у нашој земљи донета одлука о продужења рока трајања саобраћајних дозвола и регистарских таблица са седам на девет година, а да бисте неометано отишли у иностранство, у полицији добијате бесплатну потврду на српском и енглеском језику којом се доказује да је рок важења саобраћајне продужен.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Међутим, од поноћи, како јављају они који су имали то искуство, те потврде не важе за Црну Гору.
Наиме, Владимир Деспотовић испричао је да су његови родитељи, који су се јутрос упутили пут приморја, враћени са црногорске границе јер, како наводи, за Црногорце од поноћи не важе никакве потврде, само нова саобраћајна дозвола.
- Моји родитељи су кренули јутрос за Црну Гору, међутим, ови наши из МУП-а су очигледно џаба издавали потврде за продужење важности саобраћајне дозволе, јер оне од поноћи у тој земљи више не важе. Тако да су пензионери од око 70 година морали да се врате у Београд, а кренули су јутрос око 4.30. Шта им је тако нешто требало? - каже он и додаје:
- Мом оцу су у МУП-у регуларно издали потврду о важности саобраћајне дозволе и на српском и на енглеском, чак је добио и нову саобраћајну, али са старим подацима, то је платио, има признаницу, међутим, све је џаба. Црногорци од ноћас признају само нову саобраћајну дозволу, практично, за њих је то једини важећи документ. Посаветовао сам родитеље да сврате у СУП у Пријепољу да они провере са полицијом у Црној Гори ту информацију, ако има шансе да се на враћају у Београд, међутим, мајка је добила информацију да те потврде о продужењу саобраћајне дозволе заиста више не важе.
Како незванично сазнајемо, уредба је на снази од Нове године, а до сада није било никаквих проблема на граници са Црном Гором. Једино логично објашњење би могло да буде да се на граници нашао неки надобудан и бахати полицајац коме није био дан.
Прочитајте ОВДЕ која папрена цена и чега нас очекује за мање од два месеца.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најважније измене Закона о безбедности саобраћаја.   
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА