Најновије

Пешића не занимају рекорди: Само да побеђујемо!

Фудбалер Црвене звезде Александар Пешић рекао је данас да не јури рекорде, већ да игра за екипу, пошто је најважије да црвено-бели победјују како би што пре освојили шампионску титулу.

Александар Пешић Фото: ФК Црвена звезда

Звезда је јуче победила Раднички у Нишу са 3:1, а Пешић је постигао гол из пенала у 57. минуту, а три минута касније асистирао је Бену код гола.

- Најважније је да побеђујемо, већ сам рекао да не јурим никакве бројке и рекорде. Играм за екипу, а такве стваре долазе саме. Надам се да ћу наставити са добрим играма, не само у Нишу већ свуда. Пријало ми је што сам на јучерашњој утакмици имао подршку породице на стадиону, као и најближих пријатеља - рекао је Пешић за клупски сајт.

Он је навео да је његова екипа јуче могла убедљивије да победи, али да је ипак најважније да осваја бодове.

- Поставили смо циљ да што пре математички обезбедимо титулу и зато нам је свака победа у плеј-офу изузетно важна. Јуче смо у Нишу одиграли заиста добру утакмицу. Као што је и тренер (Владан) Милојевић рекао, имали смо сјајне периоде игре, па онда буде затишје на терену пред нови налет. Пропустили смо неке шансе, али у другом полувремену смо направили разлику од два гола и привели утакмицу крају - додао је Пешић.

Звезда ће у среду на свом терену играти против Чукаричког.

- Много је утакмица за нама, можда због умора долази до мањих осцилација у игри. Чукарички је заиста одлична екипа, показали су то у првенству. Имају сјајног тренера Ненада Лалатовића, који је много донео екипи, сада су много агресивнији. Биће занимљива утакмица, а надам се да ћемо победити - рекао је Пешић.

После 32 кола у Супер лиги Србије Звезда је прва на табели са 45 бодова, 12 више али и утакмицом више од Партизана.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА