Најновије

НБА: Ђинобили одбио да се преда, Џејмс оставио Кливленд у игри, Вашингтон изједначио

Кошаркаши Кливленда изједначили су на 2:2 против Индијане у првом колу плеј-офа Источне конференције, пошто су ноћас победили са 104:100.

Ђинобили и Паркер Фото: Бета/АП

Леброн Џејмс предводио је Кавалирсе са 32 поена, 13 скокова и седам асистенција. То је била његова 100. утакмица у плеј-офу са најмање 30 постигнутих поена. Кајл Корвер постигао је 18 поена, а Џеј Ар Смит и Џордан Кларксон по 12 поена.

Џејмс и Корвер су постигли све поене за Кливленд у серији од 10:2 у завршници утакмице.

- Никада не желите да губите са 1:3 у серији, без обзира да ли је прво коло, или ако си имао довољно среће да продјеш у финале. То је сувише тешко - рекао је Џејмс.

У екипи Индијане Домантас Сабонис био је најефикаснији са 19 поена. Мајлс Тарнер и Виктор Оладипо постигли су по 17.

Пета утакмица на програму је у среду увече у Кливленду.

Кошаракаши Сан Антонија смањили су на 1:3 против Голден Стејта у првом колу плеј-офа Запада, пошто су победили са 103:90. Ламаркус Олдриџ био је најефикаснији у победничком тиму са 22 поена и 10 скокова, а добру партију приказао је и Ману Ђинобили који је постигао 18 поена. Уједно су Ману и Тони Паркер постали тандем са највише победа у историји лиге у доигравању (132).
Сан Антонио је тако остао у плеј-офу, а екипу поново није предводио тренер Грег Поповић, коме је умрла супруга. На клупи је седео његов први помоћник Еторе Месина.

У екипи актуелног шампиона најефикаснији је био Кевин Дурент са 34 поена и 13 скокова. Клеј Томпсон постигао је 12, а Шон Ливингстон 10 поена.

Кошаркаши Вашингтона изједначили су против Торонта на 2:2 у првом колу плеј-офа Истока, пошто су победили са 106:98. Бредли Бил предводио је Визардсе са 31 поеном, а добру партију приказао је и Џон Вол са 27 поена и 14 асистенција.

Најбољи у екипи Торонта био је Демар Дерозан са 35 поена, шест скокова и шест асистенција. Кајл Лори постигао је 19 поена, седам скокова и пет асистенција, а Јонас Валанчијунас 11 поена.

Пета утакмица игра се у среду увече у Торонту.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА