Најновије

ПРОЦУРИЛА СЛИКА СЕКСА! Луна се натрћила, Слоба отпозади! Нису се добро сакрили, све се види! (ФОТО)

Луна Ђогани и Слободан Радановић синоћ су се опет наљутили на новинаре и Миљану Кулић због питања које су им постављали, а на крају је Слоба успео да направи договор са продукцијом. Коментатори тврде да је добио гаранције да су он и Ђоганијева апсолутни фаворити "Задруге".

Луна и Слоба у акцији (Фото: Јутјуб)

У сваком случају, њихова популарност је додатно скочила када су почели да имају сексуалне односе, а Луна је чак признала да се то догодило бар 40 пута. Наравно, познато је да се њих двоје добро крију приликом секса, а за ту сврху углавном користе туш кабину. 
Ипак, изгледа да у једном случају нису били довољно пажљиви. 

Као што видите, имамо Слобу и Луну у класичној пози - секс отпозади, стојећки, што им је, изгледа, омиљена поза. Или једноставно у брзини и због мањка простора, немају ни времена ни воље за неку другу варијанту. 
У сваком случају, слика увелико кружи интернетом, мада њихови фанови сматрају да је то било приликом туширања и да ово није баш прави секс.  Иначе, то им не би био први пут да имају врелу акцију испод туша. Најбруталнији секс Луне и Слобе можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА