Најновије

ТОШИЋЕВА ПОРУКА: Ово је главни циљ Партизана

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да ће његова екипа учинити све да се пласира у финале Купа Србије и освоји трофеј, и да верује да може да надокнади два гола заостатка у реванш утакмици полуфинала против Чукаричког.

Фото: Бета

Партизан је синоћ на свом терену победио Чукарички са 2:1, у утакмици 32. кола Супер лиге Србије, четири дана након што је изгубио од истог противника са 2:4, у првој полуфиналној утакмици Купа Србије у коме брани трофеј.
 
- Убеђен сам да 9. маја можемо да победимо Чукарички са два гола разлике. Све ћемо учинити да обрадујемо навијаче и уђемо у финале. Хоћемо да освојимо Куп - рекао је Тошић за клупски сајт.

Тошић је јуче постигао оба гола за Партизан.

- Било је важно да се вратимо на победнички колосек и реванширамо Чукаричком пред реванш у Купу. Могли смо да постигнемо још неколико голова, примили смо један који нас је узнемирио, али на срећу тргли смо се и заслужено победили. Хвала (Огњену) Ожеговићу на одличној асистенцији, почео је да ме слуша. Свака част Саши (Илићу), поново је показао колико нам је битан - навео је Тошић.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА