Најновије

Матвијенкова пренела Додику поздраве и поруке Путина

Председница Савета Федерације Горњег дома Парламента Русије, Валентина Матвијенко пренела је предсендику Републике Српске, Милораду Додику личне поздраве и изразе поштовања председника Руске Федерације, Владимира Путина.

Матвијенко (Фото: Јутјуб)

"Желим да испуним налог који имам и да лично пренесем поздрав од председника Русије, Владимира Путина, са поштовањем и изразима најбољих жеља", рекла је Матвијенко.

Матвијенко је изразила захвалност председнику Додику и члановима делегације на, како је рекла, огромном доприносу у развоју и јачању односа између Републике Српске и Русије.

"Управо, захваљујући вашим контактима и напорима, ова сарадња је последњих година добила интензитет" - закључила је Матвијенко и додала да ће о резултатима посете упознати председника Путина.

Матвијенкова је на данашњем састанку са председник Српске у Палати Републике у Бањалуци изјавила да Република Српска није само братска земља за Русију, већ и веома важан партнер.

Она је захвалила Републици Српској на гостољубивом дочеку руске делегације, истичући да ту гостољубивост доживљавају као посебан гест поштовања према Руској Федерацији.

Председник Српске је захвалио на пажњи Руске Федерације према Републици Српској, истичући да су претходни разговори указали на пријатељство и уважавање по свим питањима. Прочитајте ОВДЕ одлуку Европског суда за људска права о регистрацији Православне Охридске Архиепископије у Македонији која је у јединству са СПЦ. Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА