Најновије

МИЛИЋКА ПОПЛАВЕЛА ОД МУКЕ: Малагурски испрозивао Марића у његовој емисији, она га бранила, али... (ВИДЕО)

Интервју Миломира Марића са Рамушом Харадинајем инспирисао је Бориса Малагурског да направи својеврсну пародију на то. Марић је имитацију најавио речима да он у својој емисији дозвољава да га "нападају и вређају".

Милић, Малагурски и Марић (Фото: Јутјуб)

Малагурски му је одвратио да није требало да интервјуише ратног злочинца, коме су руке до лаката у крви. Имитација је направљена како критика, иако му је Марић, како је рекао, јако драг.
- Не мислим да у клипу има трунке промовисаља етничких стереотипа, имам Албанце пријатеље поштујем их као народ ал не као ратне злочинце. Рамуш има чак и књигу где је то све лепо описао. Српском народу представљати неког ко је убијао Србе, а приказан је готово симпатично...рекао је Малагурски.
- Ти си један обичан имитатор небитан лик, Јелена ће то боље да прокоментарише, одвратио му је Марић, а онда се у дискусију упустила и Јелена Милић, директорка центра за Евроатланске студије, која је такође била гост у студију.
- Мене Малагурски не занима, а имитација емитована с логом државне руске ТВ станице, није циљ политичке коректности, већ је ствар ширења језивих политичких стереотипа у тренутку када се председник Србије бори да се ствари нормализују. Јавност се контаминира, аутор овог грозног клипа се хвали да га је видело 300 хиљада људи. То је одговорност оних који дозвољавају да се шире такви стереотипи. Рамуш је оголио неке ствари, али на нека питања одговара са осмехом што изгледа ужасно, ал верујем да је то и због тога што је одабрао да прича на српском језику који изгледа не разуме баш најбоље, покушала је Милићка да одбрани Марића и значај интервјуа са Харадинајем. Погледајте како је све изгледало.
Прочитајте ОВДЕ све детаље о почетку „шпанске серије“ која Косову затвара врата први пут после 10 година!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Малагурски: Зашто нас стално бомбардују?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА