Најновије

РЕПУБЛИКА СРПСКА СПРЕМНА ЗА ДОЛАЗАК РУСА: У Бањалуци најстроже мере безбедности, не продају чак ни алкохол! (ВИДЕО)

Из Министарства унутрашњих послова РС саопштили су да се, поводом данашњег боравка делегације Федералне скупштине Руске Федерације које предводи Валентина Матвијенко, предузимају највиши степен мера безбедности како би ова посета протекла у најбољем реду.

Бањалука (Фото: Јутјуб)

У ужем центру града на снази је и наредба о забрани рада угоститељских, трговачких и других објеката у којима се пружа услужна делатност, те точење алкохолних пића.
Матвијенкова је јуче боравила у Федерацији БиХ, где је у Сарајеву дала подршку званичне Москве опстанку и суверенитету БиХ на начелима Дејтонског споразума и истовремено изнела низ оптужби на рачун САД и других западних држава оптужујући их за недопустиви интервенционизам и притиске Русије и других земаља које желе да очувају своју неутралност.
„Ово је врло тешко раздобље у којем САД и његови савезници покушавају управљати судбином света“, казала је Матвијенкова уз констатацију да се Русија одлучно противи таквој политици због чега је, како је рекла, извргнута немилосрдном пропагандном рату.
Психолошки профил Владимира Путина погледајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сусрет Додика и Путина прошле године
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА