Најновије

ШЕШЕЉ ПОРУЧИО ЧАНКУ: Прегазићу те, умем да будем гадан!

Лига социјалдемократа Војводине Ненада Чанка не планира да одустане од контрамитинга у Хртковцима, пошто је лидер СРС Војислав Шешељ изјавио да ће радикали одржати митинг 6. маја у том месту упркос изјави министра полиције Небојше Стефановића да тамо неће бити дозвољено организовање било каквих окупљања.

Чанак и Шешељ (Фото: Јутјуб/ СРС)

- Ми ћемо се злочинцу супротставити. Нема повлачења - казао је за Курир лидер ЛСВ Ненад Чанак.
Шешељ му није остао дужан.
- Ако ми се он супротстави, прегазићу га. Њега је тешко заобићи, габаритан је. Шта друго да кажем будали?! Злочинци умеју да буду гадни, нарочито они који су поносни на своје злочинце, поготову они који су спремни да их понове - узвратио је шеф радикала у свом стилу.
Шешељ је, подсетимо, реагујући на изјаву министра Стефановића да неће бити дозвољени скупови, рекао да неће одустати од митинга у Хртковцима, поручивши да могу да га ухапсе:
- Шта могу да ми ураде?! Па нека ме хапсе. Не би ми био први пут. Они само плаше мечку решетом. Полиција може да забрани скуп. Министар није рекао да ће митинг парламентарног СРС, који је уредно пријављен, бити забрањен. Скуп може да се забрани ако постоји неки правни основ за то, да ће, рецимо, доћи до неких нереда. Уколико се сумња да ће бити немира зато што су неки други (ДС и ЛСВ - прим. аут.) најавили контрамитинг, онда нека њима забране окупљање.
Чанак и посланица ДС Александра Јерков су, иначе, у четвртак најавили да ће те две партије 6. маја у Хртковцима организовати контрамитинг ако МУП не забрани окупљање радикала у том месту.
Трампова десна рука Мајк Помпео би да се обрачуна са Путином! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ о Харадинају и односима Албанаца са САД
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА