Најновије

ОТКРИВЕН САДРЖАЈ: Ево шта је Луна написала у писму које крије од Слобе! (ВИДЕО/ФОТО)

Веза Луне Ђогани и Слобе Радановиће је очигледно на великим искушењима у ријалитију "Задруга" у последњих неколико дана - и то од тренутка када су насамо причале Ђоганијева и Кристина Кија Коцкар. Хаос се наставио и данас.

Луна (ФОТО: Printscreen)

Након што су стјуардесу из Зрењанина изнели из "Задруге" не би ли јој била указана лекарска помоћ због нервног слома, Слоба и Луна су се поново свађали, а један од разлога је и тај што је певач пришао да помогне још увек законитој жени. Ђоганијева је дечку бесно поручила да је "уништио живот и њој и Кији, али и себи". Потом су обоје помињали и раскид - али само успут, као питање "да ли желиш да раскинемо".



Тензије између Луне и Слобе се настављају током целог дана, а блогерки је засметало што се певач понаша као да се ништа не дешава, док она плаче и брине се. Она је потом извадила парче папира и оловку и кренула нешто да пише и црта. Радановић је чак у једном тренутку и видео писмо Ђоганијеве, која га је брзо склонила и сакрила под јастук.


На крају се испоставило да Луна пише писмо породици - мајци Анабели Атијас и оцу Гагију Ђоганију. Делимично вам преносимо шта пише Луна - онолико колико је камера могла да ухвати.

- Онда помислим на вас и тргнем се. Драго ми је са неке стране што сам овде, схватила сам све оно што си годинама покушавао да ми објасниш. Видела сам ја све... Какав живот имам... око себе толико љубави и била сам најсрећнија на свету... Једва чекам да се све ово заврши и да све буде као пре. Како је живот кратак... ситнице које нас чине сретним... Тата, не замери ми што сам... Шта год да буде, бићу увек... - стоји у писму, а камера се потом променила те није могао да се види крај. Како је изгледала јучерашња свађа Слобе и Кије погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА