Најновије

ПУТИН ОБЈАВИО РАТ ГЛОБАЛИСТИМА: Протерује ГМО, вакцине и фармацеутске производе! Нећете тровати мој народ, трујте се сами

Савет безбедности Русије припремио је извештај који се чува у Кремљу, према коме Путин издаје нарађења да његов народ мора по сваку цену бити заштићен од ГМО и западних фармацеутских производа.

Путин (Фото: РИА)

У извештају се наводи да председник Путин сматра да је следећа фаза еволуције човечанства тренутно у”озбиљном ризику” и да западне и глобалне силе “намерно успоравају процес напретка због њихове личне користи, пишу алтернативни медији САД.
“Ми као врста имамо могућност да наставимо да развијамо наша тела и мозак  здравом узлазном путањом, или можемо пратити западни пример последњих деценија и намерно отровати нашу популацију генетски измењеним храном, фармацеутским производима, вакцинацијама и брзом храном које требају бити класификоване као опасне, заразне дроге. ”
“Морамо се борити против овога. Физички и интелектуално онеспособљена популација није у нашем интересу “, наводи се у извештају.
Описујући просечну западну државу као “интензивно вакцинисаног аутистичног дебелог човека, срозаног испред екрана,који се бори са кукурузним сирупом”, у извештају се наводи да такве тактике које владе користе да поделе своје грађане нису само таме зла него и контрапродуктивне на средњи и дуги рок “.
Путин у последњих неколико година бесплатно поклања земљу људима који су спремни да је органски одржавају. Циљ је постати светски “водећи извозник” органске хране заснованој  на “еколошки чистој” производњи.
Извештај Савета безбедности долази само неколико месеци након што је Кремљ најавио заустављање производње све хране која садржи ГМО, што је међународна заједница схватила као велики корак у борби против мултинационалних компанија попут Монсанта. Русија наставља да води пут према природи,и органској пољопривреди.
Погледајте ОВДЕ моћ две најјаче фрегате Црноморске флоте! 
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Зашто Срби воле Путина?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА