Најновије

СЕРИЈА АТЕНТАТА НА ТЕРОРИСТЕ У ИДЛИБУ: Гину команданти и војници, привиђају им се Асадови агенти

Серија атентата на команданте терористичких група на северу Сирије одиграла се у последњих 48 сати. На мети су били команданти Хаџат Тахрир ал Шама, Туркменистанске исламске партије али и протурске Џабат Тахрир Суриа.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

На југу Идлиба убијен је командант Хаџат Тахрир ал Шама, Абу Вард Кафр Бетеш. Бетеш и његови телохранитељи су убијени када је на њих отворила ватру супарничка терористичка група док су се возили северно од насеља Марат Нуман. На северу Идлиба, убијен је командант Џабат Тахрир Сурије, Абу Салим Биниш. Он је убијен од стране непознатог атентатора. На западу Идлиба напознати нападачи убили су групу бораца Туркменистанске исламске партије код града Арманаз. Нападачи су побегли након напада. У централном Идлибу нападачи ранили два борца Џабат Тахрир Суриа код града Саракиб. Напади се дешавају иако су терористичке групе потписале међусобни споразум о ненападању. Поједини у Идлибу тврде да иза напада стоје агенти САА који желе да испровоцирају нове сукобе међу терористима у Идлибу. О почетку офанзиве терориста на САА у Хами читајте ОВДЕ.
Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,... Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Др Стеван Гајић о ситуацији у Америци на нападу САД и Француске на Сирију.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА