Најновије

ЖЕСТОК СЕКС У ЗОРУ! Скинула штикле, Мики зајашио! Она стење, петао кукуриче! Аух! (ВИДЕО)

Водитељка Катарина Николић, прошле ноћи, читала је укућанима најгледанијег ријалити програма "Задруга" питања која су им постављали гледаоци. Након што су одговорили на све што је занимало милионе гледалаца, задругари су наставили са својим редовним активностима.

Нова акција у ријалитију (Фото: Јутјуб)

Када су Мики Ђуричић и Надежда Биљић у питању, њима је изгледа редовна активност постала да одлазе у посебан део луксузног имања и да тамо воде љубав. Наиме, ово задругари су поново имали интимне акције у излогу који се налази у дворишту.
Да нису могли да обуздају своје емоције, говори и чињеница да су Надежда и Мики што пре желели да прекину разговор са Горданом Џехверовић, која је са њима причала само неколико минута пре почетка акције.
- Ајмо ми овамо, да попушимо по још једну - пожуривао је Мики Надежду која је разговарала са Гоцом.
Након што су обавили своје активности, Надежда је разговарала са Зорицом Марковић и Душком Радоњићем, који су видели одакле су ови укућани изашли.
Остатак вечери Надежда је провела са Микијем и Банетом Чолаком, који је раније био љут на њих двоје управо због ових активности. Ноћас су се са емоцијама занели и Андријана Радоњић и Немања Ђерић Ђексон, али не у излогу, већ у базену.
Мики и Бане крешу Надежду на смену. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА