Најновије

ДОДИК: Бошњацима не сметају Дудаковићеви злочини, али им смета што је тужилац ћерка српског логораша!

Милорад Додик, председник Српске, навео је данас да су реаговања политичких фактора у ФБиХ поводом хапшења Атифа Дудаковића због ратних злочина над Србима доказ дубоке поделе по националној основи у БиХ.

Милорад Додик (Фото: РИА)

– Готово да није било ниједног гласа политичких субјеката из ФБиХ који би могли или имали снаге да нешто кажу у том погледу, осим да величају Атифа Дудаковића за којег је Тужилаштву БиХ требало 12 година да га препозна на видео-касети када говори „спали све што је српско“ – рекао је Додик, пише Српскаинфо.
Према његовим речима, без обзира што ратни злочини не застаревају, правда мора да дође у тренутку који је адекватан.
– Многи српски званичници, војници и политичари оптужени су и осуђени за ратне злочине у Хагу или Сарајеву по такозваној командној одговорности. Та командна одговорност као да не постоји за друге, који су били у такозваној Армији БиХ – напоменуо је он.
Истакао је и да је процес против Насера Орића пред Судом БиХ правосудна фарса, те да верује како ће се тако нешто слично покушати и са Дудаковићем.
Додик је навео да сви медији у ФБиХ сада пишу ко је тужилац у случају “Дудаковић”, пребројавају јој крвна зрнца, говоре да је Српкиња и да је ћерка бившег српског логораша.
– Они ће сада наћи мотив да нападну ту жену, покушаће да је сатанизују, као што је био случај оптужби за Насера Орића – сматра Додик.
Српско друштво је дубоко подељено, а највеће размимоилажење међу људима постоји због политике! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додиков коментар у вези хапшења Атифа Дудаковића
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА