Најновије

ЛУНА ЗАБЕЗЕКНУТА! Усред свађе Кија признала: "Стало ми је до Слобе! Ђогани, не мешај се" (ВИДЕО)

Јучерашњи дан у "Задрузи" био је изузетно буран, а све то је проузроковала игра Великог шефа. Наиме, свако од укућана морао је да залепи на фацу шлаг оном задругару који их нервира.

Луна и Кија (Фото: Јутјуб)

Кристина Коцкар је одлучила да то буде њен, још увек законити супруг Слободан Радановић, па му је прилично грубо залепила тањир са шлагом у лице, што је изазвало свађу између ње и Луне Ђогани, коју је овај потез изнервирао.
- Ко си ти да говориш да је то ружно шта ја њему радим, он је то заслужио. Ти знаш да је он то заслужио. Али немој да скачеш на мене, не мешај се, то је између њега и мене. При томе, била сам врло нежна, заслужио је врло горе - рекла јој је изнервирана Кија.
- Океј, правићу се да сам мула. Теби није стало до њега - одговорила јој је кратко Луна, да би онда кренула лавина речи из Кристининих уста. 
- Немој да се мешаш, није он било који задругар. То је између мене и њега. Нећу да се правдам, али само немој да се мешаш, и ружно је то што се ти мешаш. Ја се не мешам у ваш однос, али ви се свађате око глупости, да је то тако смешно. А ја стојим са стране и чак не желим да коментаришем због њега. Мени је стало због тога јер ја сам са њим провела пет година. Је л' ти мислиш да мени није стало да му ја не бих понудила да једе, ја сам, бре, провела пет година поред њега. И нормално је да ми је стало до њега - признала је Кија, док је Луна гледала пренеражено. 
Снимак погледајте од 5:48 минута: 
Како је Кија спустила мужа погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА