Најновије

ПОМЕРАЈУ ИМ МОЗАК: Тигрови шпијуни поново уносе немир у срце Идлиба! (ВИДЕО/МАПА)

Обавештајна служба при Ратном ваздухопловству Сиријске арапске армије, познатија као "Тигрове снаге", наставила је психолошки рат ротив џихадиста у централној сиријској покрајини Идлиб.

Поглед Тигрових шпијуна на Ариху (Фото: ЈуТјуб)

Званична Фејсбук страница Тигрових снага објавила је данас нове кадрове из покрајине која је највећим делом под контролом џихадиста. Овај пут, приказани су снимци из срца џихадистичке "побуне" у Идлибу, са планине Арбаин која се налази изнад града Арихе, у централном делу покрајине.

На снимку се види како један од оперативаца Тигрових снага, држи лист папира на ком пише данашњи датум, "10. јануар 2018". Тигрове снаге готово свакодневно објављују снимке и фотографије из Идлиба, као део психолошког рата, који је донео велике користи Сиријској арапској армији у њеном походу кроз Идлиб.  Већ након прве такве објаве, џихадисти су дигли у ваздух целу зграду у покрајинској престоници у којој су се налазили припадници једне од фракција које су оптужене за издају. Застрашујуће снимке овог обрачуна у граду Идлибу, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимци медијског крила Хезболаха из операција САА на југу Идлиба:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА