Најновије

ФАЛИ ЈОЈ ОНА СТВАР! 4 знака која говоре да жена има секс само у својим сновима

Када је жена константно нервозна, обично се у шали каже да јој фали секса. Међутим, постоји низ чињеница које могу да вам јасно дају до знања да је апстиненција завладала њеним животом.

Илустрација (Фото: beeg.com)

До сада сте се већ сигурно упознали са свим добробитима секса, а цела поента овог интимног чина је најпре уживање, а потом и боље здравље, задовољство којим зрачите, осмех на лицу и једноставно добар осећај који се види. Међутим, баш као што се препознаје да секса не мањка код некога, исто тако се види и да је апстиненција у повоју.

1. Чаршафи

Жену која нема богат сексуални живот често откривају чаршафи. Мењаће их кад нешто пролије по њима или кад су већ стварно предуго на кревету, а запуштени, стари чаршафи један су од главних показатеља да се на њима не догађа баш ништа узбудљиво.

2. Гледање порнића

Након неког времена без секса, просечна жена ће развити интересовање за порниће типичнији за мушкарце. Оне које их иначе гледају, у фази без секса гледаће их пуно интензивније.

3. Мањак депилације

Фазе лошег сексуалног живота имају једну велику предност – смањену потребу за депилацијом. Међутим, постоји граница, а једном кад жена пусти длаке на све стране, сасвим је јасно да је време за секс, што пре, то боље.

4. Повећана потреба за храном

Поготово за оном која није добра за нас. Ако већ нема сексуалног задовољства, можемо барем пронаћи задовољство у масним и слатким стварима.
Иако можда желите да је охрабрите и да јој улијете наду да је пред њом леп љубавни живот, она то можда не жели да чује.
Погледајте ОВДЕ који су знаци да вас она жели у кревету.
Извор: index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Порно звезде откриле тајну савршеног оралног секса
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА