Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) ПЕДОФИЛ ИЗ БГ НАПАДАО ДЕВОЈЧИЦУ ИЗ НС: Родитељи објавили комплетну узнемирујућу преписку

У последњих неколико година упоредо са растом броја корисника интернета и експанизијом коју су доживеле друштвене мреже порастао је и број педофила који те сервисе користе како би намамили жртве.

Вребају децу преко интернета (Фото: Pixabay)

Најновији такав случај, који је разоткривен уз помоћ људи који се окупљају на Фејсбук страници Борба против педофилије, је случај извесног Горана из Београда који је покушао да наговори тринаестогодишњу девојчицу да изађе са њим на састанак.  Он је најпре послао девојчици поруку у којој се интересовао одакле је, а није се зауставио ни након што је схватио да има 13 година.Фото: Фејсбук принтскрин Убеђивао ју је да се виде ван града, предлагао да оду на тврђаву, а чак ју је и саветова шта да каже мами уколико јој буде чудно што је нема.

Фото: Фејсбук принтскрин Он јој је послао своје фотографије а и од девојчице је тражио да узврати


Фото: Фејсбук принтскрин Убеђивао ју је да не лаже и да јој говори истину, и слао своју фотографију више пута. Представљао се као неко коме је "душа важнија од тела" и саветовао је да "има мишљење о себи". Тако је девојчица постала жртва предатора.


Фото: Фејсбук принтскрин На сву срећу, преписка је доспела у јавност а Горан из Београда није успео да спроведе свој наум. Независна организација "Борба против педофилије" за кратко време добила је велику подршку родитеља, деце и грађана Србије, који желе да коначно стану на пут педофилији и људима који имају погрешне афинитете и жеље. Што се тиче сарадње са полицијом, група је у сталном контакту са инспекторима од поверења. Какав хорор деца трпе током новогодишњих празника, погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Погледајте прилог о интернет педофилији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА