Најновије

ВРЕЛЕ СЦЕНЕ! Теодора и Анђело се дохватили на каучу, њена мајка гледала целу акцију (ВИДЕО)

Откако су сви укућани устали, Теодора Џехверовић и Анђело Ранковић имали су свађе које су и те како утицале на њихово психичко стање

Дохватили се док мама гледа (Фото: Јутјуб)

Након што су у пабу разговарали о свему, они су се загрлили уз одлуку да њих двоје не могу бити пријатељи, те да неће дозволити да им било ко поквари све што су градили током протеклих 5 месеци.
Кад јој се Анђело коначно приближио, уз загрљај је упитао нешто веома емотивно:
Хоћемо опет бити онакви какви смо били пре? Знаш шта смо причали.
У заносу почели су страствено да се грле и љубе, а њихове страсти су се толико узбуркале, да је било готово немогуће сакрити колико је овај пар срећан због помирења.
Иако су сви укућани мислили да се они свађају у пабу, Гордана је забринута разговарала са задругарима због ситуације која се дешавала у току протеклих дана, али на изненађење свих у Белој кући, десило се нешто што је за све такмичаре било шокантно.
Велики шеф је на ТВ-у у Белој кући директно емитовао врелу акцију Теодоре и Анђела, који су се у том тренутку страствено љубили док му је она седела у крилу, што је многе навело на то да помисле да ће се актери ове приче додатно ослободити и у потпуности заборавити на камере. Када су сви видели ову сцену, сви су били насмејани и срећни, а Гоца је радосна имала једну важну поруку за Ану Кораћ, за коју мисли да је главни узрок свађе ћерке и потенцијалног зета.
Ако си хтела да раздвојиш Теодору и Анђела, овог пута си се за*ебала. - рекла је Гордана.
Ова и те како занимљива ситуација била је изненађујућа за Анђела и Теодору, која је била постиђена због тога што су их сви гледали. Шта се све догодило погледајте у наставку:
Луна испричала шта је слала Слоби док је био са Кијом у браку. Више о томе читајте ОВДЕ. 
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Теодоре и Анђела
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА