Најновије

РАШКОВИЋ ИВИЋ: Београдски избори су као Стаљинградска битка

Београдски избори су у политичком смислу исто што и Стаљинградска битка у Другом светском рату, јер они решавају судбину ове ужасне напредњачке власти која је шампион у поларизацији људи, изјавила је потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић.

Санда Рашковић Ивић (Фото: Јутјуб)

Они не владају државнички, већ владају као "разобручена навијачка група", па отуда толико агресивности и мржње које су посејали Србијом, рекла је Рашковић Ивић. Она оцењује да је потпуно неукусно да се председник државе, који би требало да буде председник свих грађана, обрачунава са опозицијом пред београдске изборе.
Тиме је Александар Вучић показао да нема капацитет државника, већ само шефа странке и то опозиционе, која је стално у кампањи, сматра она. Рашковић Ивић је одбацила тврдње да било ко "црта мету на Вучићу", али истиче да је он црта "сваком од нас, јер је он тај који се не скида са медија, оптужује, држи лекције, вређа".
Конференција за новинаре после Оливеровог (Ивановић) убиства је била посвећена вређању опозиције, а не успомени на Оливера, додала је она.
Шта је Милов режим понудио Дикићу погледајте ОВДЕ.
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Санда Рашковић Ивић о убиству Ивановића
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА