Најновије

БОЛЕСНО ЈЕ ДА СЕ ДРУЖИШ СА ЊОМ: Слоба и Луна бацали флаше, викали, плакали и замало раскинули због Кије! (ВИДЕО)

Након суђења у коме је Луна Ђогани тужила Кристину Коцкар, јер сматра да ова задругарка и даље гаји емоције према свом супругу, што вређа блогерку како је истакла, дошло је до велике свађе између Ђоганијеве и њеног ожењеног дечка Слобе Радановића.

Нова свађа (Фото: Јутјуб)

Све је кренуло када је Слоба пребацио Луни да је она о њему причала по Белој кући да је агресивац. То је потврдио и Милан Милошевић, док је Луна све негодовала, почела да баца флаше и рекла Милану да више не жели са њим да разговара.
У пи*ку материну! У пи*ку материну! Јеси сада завршио?! Агресивац си! Најгори си! Мрзим те! Не волим те! Да ли ти је сада лакше?! Ја не волим агресивце, нећемо бити заједно! Завршили смо! Склони ми се! - викала је Луна.
Ја сам чуо да си причала да сам агресивац! Да ли је то твој коначан одговор?! Ја не желим то да чујем! Ако одеш сада овог тренутка, завршили смо заувек! Богом ти се кунем - говорио је Слоба Луни.
Након овога Луна је обукла јакну и отишла на фарму, где је плакала, а онда је дошао Слоба, са којим није желела да разговара. Своју свађу наставили су у радионици. Расправи је у једном тренутку сведочила и Дивна ДНК, која је хранила пилиће.
Да ли ти стварно мислиш да је она (Кристина Коцкар) мени битна и да је она мене смирила? - питао је Радановић своју девојку.
Не мислим, али то нема везе са тим - одговорила је блогерка.
Испала си глупа! Ти си та која се дружи са њом! Шта због мене? Ја сам први рекао да не треба да се дружиш са њом! Боли ме к*рац! Ти треба са њом да имаш коректан однос, а не да се дружиш! Ја сам први који ти је рекао да не треба да будеш толико блиска са њом и да је то болесно. Ало сестро, ја сам променио свој живот из корена, да бих био са тобом - викао је певач.
Није она проблем! А ти што од мене хоћеш да направиш да сам ја љубоморна будала, то је твој проблем - наставила је Луна.
Како ти не капираш да си ти мени једина и да ме боли к*рац и за Кристину и за све?! Мене погађа што се ти ложиш на њихове коментаре - причао је Слоба.
Како је изгледала свађа овог љубавног пара, која је трајала преко 40 минута и како се иста завршила, као и шта су Луна и Слоба радили након свега, можете погледати у видео-клиповима који се налазе у наставку овог текста. Док су други на журци, пијана Луна у кревету заскочила Слобу. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА