Најновије

ДЕКЛАРАЦИЈА ОБУХВАТА СРБИЈУ И СРПСКУ: А шта је са Црном Гором?

Др Александар Раковић је данас гостовао у јутарњем програму Телевизије Пинк поводом Декларације о опстанку српског народа коју би до Сретења требало да усвоје народне скупштине Републике Србије и Републике Српске.

Илустрација (Фото: cdm.me)

Раковић је казао да Република Србија и Република Српска треба да подрже снаге у Црној Гори које желе да поврате српску државност Црне Горе. Он је нагласио да су Срби једини историјски народ Црне Горе и да су дошли под удар дела сопственог народа који је одбацио изворни идентитет. „Тај део народа на челу с Милом Ђукановићем, с новоцрногорским идентитетом, у конвертитском замаху се обрачунава са врлинама историјске Црне Горе“, нагласио је Раковић.

Косметско питање да се реши у времену повољнијем за праведне одлуке

„Владајуће странке у Републици Србији и Републици Српској би имале већу подршку народа када би помогле да се на правичан начин реши српско питање у Црној Гори и српско питање у Хрватској“, појаснио је Раковић. Када је реч о „унутрашњем дијалогу“ о Косову и Метохији, он је подвукао како је очит став српске интелигенције да косовско-метохијско питање треба решити у времену које ће бити повољније за праведне одлуке те да с тим у вези сада уопште не треба журити. Има ли наде да правда стигне Рамуша Харадинаја, погледајте ОВДЕ. Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик: Декларација неће бити пуко слово на папиру
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА