Најновије

НАШЛИ ГА ГОЛОГ: Политичар умро током секса са љубавницом!

Педесетпетогодишњи Р. С. преминуо је у аутомобилу крај реке Укрине у околини Прњавора. Љубавница Д. Л, са којом је био, покушала је да му помогне, па је потражила помоћ у оближњој кући.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Р. С. (55) из Прњавора преминуо је у свом аутомобилу на локалном путу уз реку Укрину надомак овог града од последица срчаног удара у тренутку док је био у загрљају са две године млађом љубавницом Д. Л, која је и пријавила овај шокантни случај. Иза несрећног мушкарца остали су супруга и деца, а жена која је с њим била у аутомобилу је удовица. Она је доживела шок и покушала да помогне мушкарцу.
- Јадна жена није тачно знала из ког разлога је њен љубавник јаукнуо, али је постала свесна несреће кад је он остао непокретан, не дајући знаке живота - каже извор упућен у случај.
Мештанин Бојан Н. рекао је да му је, око 18 часова, на врата куће залупала усплахирена и уплакана жена, уз речи да страхује да јој је супруг преминуо у аутомобилу.
- Нешто пре полиције, на мој позив, стигли су запослени из прњаворске болнице, који су констатовали смрт потпуно голог мушкарца на предњем седишту аутомобила. Жена нам је тада признала да је покојник заправо њен љубавник, и замолила је да не саопштавамо њен идентитет, јер "има опасну жену" - каже он.
Мртвозорник је констатовао да је мушкарац, који се својевремено активно бавио и политиком, преминуо од срчаног удара. Није утврђено да ли је преминули користио нека стимулативна средства, али је познато да је од раније имао срчаних тегоба.
У овом крају није први пут да мушкарци љубавници током секса доживе срчани удар.
- У недавном случају у Дервенти, љубавница није била тако коректна, већ је одмах напустила аутомобил, а голог љубавника су баш на пазарни дан, на овдашњој пијаци, ујутро затекли многобројни купци и трговци.
Нарочито коректна је била једна Модричанка која је одмах позвала хитну помоћ и полицију, а уз прећутну сагласност свог супруга, учествовала је и у организацији сахране љубавника. Изјавила је да је љубавник пред њом попио вијагру, али није знала, како се касније испоставило, да је једну већ био попио пре њеног доласка. То је било кобно - сазнају медији из извора добро упућених у ове случајеве.
Прочитајте ОВДЕ зашто је ових дана било бурно у РС?
ИЗвор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А шта је овај пар урадио у колима а није баш безбедно?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА