Најновије

ИДЛИБ ПУН АСАДОВИХ ШПИЈУНА: Откривена најстроже чувана тајна Тигрових снага! (ФОТО)

Каључно упориште сиријске Ал Каиде - Хајат тахрир ал Шама (ХТШ) - град Синџар, који је следећа мета на путу продора Сиријске арапске армије према бази Абу Духур, пун је шпијуна који прикупљају информације за Тигрове снаге, открили су сиријски медији.

Тигрове снаге су много више од оног што се види (Илустрација: Правда)

Провладини медији у Сирији објавили су неколико фотографија које су начинили сиријски обавештајци унутар града који џихадисти држе већ годинама.
Како се наводи у овим извештајима, снимке су направили су припадници Обавештајне службе при Ратном ваздухопловству САА, огранка сиријске војске ком припадају и чувене Тигрове снаге. Осим фотографија џихадистичких тајних складишта, бункера и улаза у подземне просторије, какве су приказане, они редовно извештавају и о кретању непријатељских снага, њиховим одбрамбеним положајима и командним центрима. Према наводима извора на које се позивају сиријски медији, шпијунска мрежа Ратног ваздухопловства обухвата велики број градова у Идлибу, а осим прикупљања информација, обавештајци и "спавачи" извршавају и задатке саботаже и атентата. Погледајте објављене шпијунске фотографије:

Израелски министар војни објавио је податке до којих су дошле службе под његовом командом, а које говоре о броју припадника Хезболаха и других шиитских организација које се боре на страни Башара ал Асада у Сирији. Више о томе прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Операције јуришних одреда Тигрових снага, Ал Тарма групе, на југу Идлиба:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА