Најновије

ОРБАН ДОСЛЕДАН: Мађарска неће примати мигранте, то нису избеглице већ - муслимански освајачи!

Виктор Орбан је упозорио да избеглице које преплављују Европу нису тек избеглице већ „муслимански освајачи“ који ће довести до формирања „паралелних друштава“ на Старом континенту.

Виктор Орбан (Фото: Јутјуб)

Притом је - у интервјуу немачком листу Die Welt - нагласио:
„Мађарска и надаље неће примати мигранте. Ми те људе не сматрамо муслиманским избеглицама. Ми на њих гледамо као на муслиманске освајаче“.
Истовремено је позвао водеће земље ЕУ да покажу „дужно поштовање према Мађарској“.
За долазак миграната-освајача у Европу, мађарски премијер је најдиректније оптужио америчког милијардера финансијског шпекуланта рођеног у његовој земљи.
Прво је указао да се Сорош обогатио на „казино капитализму” и да се понаша као шеф државе без државе. Потом је открио да је Сорош финансирао 60 невладиних организација које подржавају миграције у Европу:
„Велики број муслиманских имиграната довешће до појаве паралелних друштава. Муслиманска и хришћанска друштва се никада не повезују. Ми (Мађарска) то не желимо и не желимо да нас ико присиљава на то”.
Мигранте је додатно назвао „инвазивном муслиманском силом”:
„Они (мигранти) су прошли кроз четири државе на путу до ЕУ, а све те земље су безбедне и у њима не морају да беже да би спасили главу, али нису богате као Немачка. Они који су дошли на Мађарску границу 2015. године ушли су у земљу нелегално. То није био талас избеглица, него инвазија. Никада нисам разумео како Немачка, као пример дисциплине и владавине права, може да слави нелегалне уласке, анархију и хаос као нешто што је добро”.
Још је додао: „Сви мигранти желе у Немачку, јер желе немачки стил живота. Мађарски народ не жели миграције. Са моје тачке гледишта, немогуће је да једна влада одбаци став народа о таквом питању. Мађарска као земља чланица ЕУ мора сачувати примат у одлучивању о томе ко ће да живи на њеној територији”.
Прочитајте ОВДЕ како НАТО провоцира Русију?
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта неће дозволити Орбан?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА