Најновије

KАКО ЈЕ ШАПЧАНКА СА ДВА ФАКУЛТЕТА ЗАВРШИЛА У НАРУЧЈУ ДЕДЕ НА ВАШАРУ!? Под шатором за ноћ зарадим колико бих могла за пола сата у хотелу! (ВИДЕ

Шапчанку Мају Ђуркић (30) су сви осудили након што су објављени снимци са шабачког вашара, на којима се види како у доњем вешу игра са пијаним гостима. Утркивали се ко ће написати гори коментар и назвати је погрднијим именом. "Проститутка, ку*ва"... само су неки од "комплимената" којима су је частили.

Сцена са вашара (Фото: Јутјуб)

Када су је новинари позвали, била је на радном месту, у кафани. Како је одмах рекла, тако проводи већину времена - конобаришући. 

- Нисам ја имала такву идеју о животу када сам била млађа. До 25. године сам завршила два факултета, агроменаџмент и финансије на економији. Покушавала сам пет година да се запослим у струци, али нисам успела. На крају сам отишла у кафану, шта да радим - прича Маја.

Ангажман за плес под шатором на вашару дошао је убрзо. 

- Игром случаја, власници кафане у којој сам радила су држали и тај шатор на вашару. Понудили су ми да играм за 200 евра једну ноћ и пристала сам. Новац ми је био потребан - искрена је.

- Ја морам да радим, немам избора. Око мене је хаос, а ја морам да живим, нико ме не пита да ли хоћу да играм под шатором или нећу. Принуђена сам да конобаришем и да будем играчица јер ми је отац умро давно, а брат због тешке повреде главе не може да ради. Имам проблеме и са мајком која ме сваког дана избацује из куће - додаје.

Зашто жене варају мужеве и како бирају љубавнике погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА