Најновије

МУШКАРЦИ ОПРЕЗ: Ево зашто вас жене све више варају и како бирају љубавнике

Америчка списатељица Венсдеј Мартин у својој најновијој књижи бави се темом мушко-женских односа, али и превара које су све већи узрок развода. Она је у свом роману објаснила и зашто даме упловљавају у афере.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Од првог дана објављвања ''Untrue: Why Nearly Everything We Believe About Women And Lust And Infidelity Is Untrue'', књига америчке ауторке Венсдеј Мартин изазвала је бурне реакције. Пре свега, зато што је списатељица изнела једну тврдњу о женским преварама.  

Осим што је навела да је неверност међу женсом популацијом у све већем порасту од 1990. године, Вендеј је истакла да недостатак интимности, али и какав тип мушкарца жене бирају за авантуру.  

- За многе, бити неверан у било којој форми незамислива је издаја брачних завета, али на неки начин те жене нису посебне. Њихови проблеми - неиспуњавајући рутински секс, мањак интимности са супругом односно партнером или жудња за сексуалном разноликошћу - далеко су од јединствених - истиче Мартинова.  

- Оно што је јако битно је да ни једна од тих жена није хтела да одустане од свог брака нити је волела свог супруга мање. Биле су у искушењу сексуално испуњење тражити на другом месту, док би у прошлости можда једноставно живеле с тим - додаје.  

Венсдеј је истакла да жене обично када траже партнера за забаву са стране, обично бирају атрактивне мушкарце који нису емоционално захтевни те самим тим неће инсистирати на зближавању.  

У књижи је истакнуто да жене најлакше у комуникацију са љубавницима ступају преко интернета, тј. друштвених мрежа.  

Стриптиз у Задрузи погледајте ОВДЕ.

Извор: Супержена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Безобразне скривене камере.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА