Најновије

НЛО ИЛИ СУПЕРТАЈНИ АМЕРИЧКИ АВИОН? Снимак троугластих летелица за штитом изнад Мексико Ситија шокирао уфологе! (ВИДЕО)

На интернету је освануо бизаран снимак троугластих објеката на небу изнад главног града Мексика, за који се тврди да је "апсолутни доказ" о постојању ванземаљског живота, а аутор чак каже да се виде "бројни" НЛО.

НЛО или авион? (Фото: Јутјуб)

Видео је наводно снимљен ове недеље, а ухватио је белу светлост која се креће с десна налево пре него што убрза и нестане. Затим следи успорени снимак, на ком се стварно види да светлост има облик троугаоника, као да се око ње формирао "штит".

"Овај снимак направио је истраживач НЛО из Аустралије који је проматрао уживо пренос градских камера Мексико Ситија. Познат је по свом напорном раду и овај пут је ухватио невероватан пирамидални НЛО који се полусакривен кретао кроз облаке", написао је Воринг на свом блогу.

"Чуо сам за пирамидалне облаке, али има јако мало проверених извештаја о нечему оваквом... Као што можете да видите, камера снима по једну фотографију сваких пар секунди, па има прескакања, али НЛО је видљив на многим сликама."

Троугаони и пирамидални објекти учестало се појављују последњих година, посебно изнад северне и централне Америке, али неки уфолози кажу да није реч о НЛО, него о тзв. црним троугловима, тајним америчким шпијунским авионима, познатим и као ТР-3Б. Тај авион виђен је у септембру над Сијетлом.

Авион ТР-3Б званично не постоји, али теоретичари завере сматрају да је то летелица за надзор која је први пут испробана у Првом заливском рату почетком 90-их, па је развијана даље у потпуној тајности.

Прочитајте ОВДЕ да ли је пронађен нови доказ да човек није био на Месецу.

Извор: Курир/Net.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА