Најновије

ПОП СА ТДИ РАДИЈА ЗАПАЛИО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Послао апел навијачима Партизана који сваки гробар мора да чује! (ВИДЕО)

Гост емисије "Интервју" у продукцији "Балкан инфо", аутора и водитеља Марка Јеремића био је Предраг Поповић Поп, аутор и водитељ чувеног Контра квиза на ТДИ радију.

Предраг Поповић (Фото: Јутјуб)

У првом делу емисије популарни Поп причао је о разним друштвеним темама, својим почецима на радију, о групи "Добар, лош, зао" чији је био оснивач и многим другим анегдотама из живота, али посебну пажњу је привукао други део емисије у којем је познати водитељ отворено причао о својим навијачким страстима, откривајући неке детаље по први пут у јавности.

Поповић је причао о прошлости и садашњости Партизана, о чувеним гостовањима по бившој Југославији и Европи и разним лепим, али и ружним моментима које је доживео пратећи свој клуб.

Тако је, између осталог, открио ко је и зашто први направио бакљаду око целог стадиона, како је запалио бакљу у новинарској ложи док је радио пренос утакмице, због чега је касније добио отказ са тог радија, а изнео је и детаље о чувеном сукобу са Хордама зла у Београду где је на крају један навијач Партизана једва преживео…

Уз многе друге занимљиве приче са трибине и око ње, Поп је упутио један апел свим навијачима Партизана који просто гласи: "Гробари уједините се".

Зашто је популарни радио водитељ баш овај апел упутио гробарима, као и одговоре на многа друга занимљива питања погледајте у данас објављеној емисији:

Прочитајте ОВДЕ ко се жестоко препуцавао.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА