Најновије

Александар Шешељ у Савету Европе: Европска унија понижава Србију! (ФОТО/ВИДЕО)

Завршног дана пленарног заседања Парламентарне Скупштине Савета Европе члан српске делегације, народни посланик и потпредседник Српске радикалне странке Александар Шешељ поручио је у свом излагању да Срби на Косову и Метохији имају статус грађана другог реда, те да су недавне шиптарске провокације на рачун српског народа спроведене уз недвосмислену подршку Сједињених Америчких Држава, Европске уније и других европских институција.

Александар Шешељ (Фото: Српска радикална странка)

Шешељ је навео да је потпуно неприхватљив услов који се ставља пред Србију – да призна тзв. републику Косово као независну државу, упркос резолуцији 1244 која гарантује суверенитет и територијални интегритет Републике Србије, укључујући и јужну српску покрајину Косово и Метохију.

Он је изнео убеђење да српски народ никада неће прихватити понижења и да се неће помирити са окупацијом и чињеницом да се на српској територији ствара терористичка држава у којој цветају трговина наркотицима и људским органима. Самим тим, навео је Александар Шешељ – Срби никада неће мењати своју територију за чланство у Европској унији и Србија никада неће постати члан ове заједнице.

Хашим Тачи остао без свог најважнијег саветника. Детаље погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Александром Шешељем, сином Војислава Шешеља, лидера СРС 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА