Најновије

ПЕТРУШИЋ: Обавестио сам Американце да Пацоли плаћа терористе на Косову! (ВИДЕО)

Југослав Петрушић, некадашњи припадник Француске обавештајне службе је у емисији новинара Миломира Марића коментарисао најновије претње Исламске Државе да покрену рат на Косову. Неколико повратника из Сирије је и ухапшено.

Југослав Петрушић (Фото: Јутјуб)

- Прошле године сам два пута одлазио у САД у званичне институције управо да им кажем да у Албанији у два места поред мора постоје центри ИД где се договарају како ће путем Албаније и Косова пропагирати политику која ће им остварити циљеве на овим територијама. Битка није завршена већ успавана, већином ИД купује курдске ратнике, односно људе из Курдистана. Једино место где могу да организују своје терористичке јединице је једно село у Албанији, где живе Иранци, официри шах Резе Пахлавија, који су побегли још 1980. Они су наставили са својим терористичким деловањем и данас, већину минско експлозивних средстава ручне израде праве ти људи. И Албанија је, не причам због конфликта са Србијом, већ је проблем много шири, највећа опасност и по безбедност Америке, њених представника државе. Ипак, на првом удару су Срби, на срећу активирали смо спољњу политику која даје добре резултате. Прво ће ипак ићи према њиховим људима, да их дисциплинују, јер ако то не ураде у својим редовима, не могу даље да нападну остале.. тако да представљају опасност по муслимане, па онда иду наши грађани и сви остали...рекао је Петрушић и истакао:

- Беџет Пацоли је дао новац то одговорно тврдим, за те јединице које се крију између Ђаковице, Јуника и Дечана, никад нису мењали локацију, и даље се налазе у Јуничким планинама, а стране службе не желе да нам дају снимке.

А шта је још рекао погледајте у видеу: 

Прочитајте ОВДЕзашто су Албанци у жешћем хаосу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА