Најновије

ПРАШИНА СЕ ДИГЛА: Француске власти интензивно истражују меч ПСЖ – Звезда!

Гардијан, угледни британски лист, пише како су француске власти покренуле поступак како би утврдиле да ли је меч између ПСЖ и Црвене звезде намештен.

Звезда (Фото: Јутјуб)

Вест коју је Л'Екип пласирао у петак одјекнула је сутрадан у свим медијима широм света, па су тако и Британци посветили пажњу црвено-белима и Парижанима.

Угледни француски лист у петак је саопштио како је један високи фукнционер београдског клуба покушао да уплати пет милиона евра на убедљив пораз Звезде на "Парку Принчева".

Из Љутице Богдана одмах су демантовали овакве гласине и нагласиле да је веома важно да се манипулатори и доушници приведу правди и одговорају. 

Француске власти су управо кренуле у такав процес, преноси Гардијан. 

Канцеларија за финансијско тужилаштво Француске званично је објавило да је покренут поступак и да се интензивно ради како би се дошло до разјашњења случаја. 

Они у свом тексту преносе званична саопштења клубова Црвене звезде и Пари Сен Жермена, у којима се демантује било какво намештање. 

"АРЈЕЛ", тела задуженог за коцкање путем интернета, потврдило је Л'Екипу да нису приметили никакве сумњиве опкладе на овом мечу. Такође, из УЕФА нису хтели да коментаришу, рекавши: 

"УЕФА никада не коментарише потенцијално намештање или истрагу о наводном 'фиксирању' утакмица како не би угрозили поступак", кажу из УЕФА, а преноси Гардијан. 

Француски Л'Екип подигао је велику прашину, медији широм Европе преносе вест о наводном намештању и неко ће морати да одговора, ма шта се на крају утврдило.

Прочитајте ОВДЕ све о разлозима велике туче црногорских навијача.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте тучу навијача ова два клуба.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА