Најновије

ХАОТИЧНА НОЋ: 8 задругара завршило у затвору, али то није све! Сурову казну Великог шефа ће сви памтити! (ФОТО)

Александра Суботић, Давид Драгојевић, Адам Ђогани, Доротеа Јовановић, Немања Тошић, Мина Врбашки, Јоца Путниковић и Луна Ђогани су решили мало да се "играју" лопова. 

Kрађа (Фото: Јутјуб)

Они су на тренутак заборавили да се налазе у ријалитију "Задруга" где није све баш игра без последица. Кукајући како су гладни, дошли су на "генијалну" идеју да опљачкају продавницу. 

Наравно, овако нешто није промакло Великом шефу, па је брже боље послао "полицију" по њих. Било је ту јурњаве, делимичног опирања, али су на крају сви они завршили у затвору. 

Истина, тамо се нису предуго задржавали, јер је Велики шеф смислио за њих одговарајућу казну коју је хтео што пре да им саопшти. Пре него што су чули о чему се ради, задругари су коментарисали како их сигурно неће казнити одузимањем хонорара, с обзиром на то да заправо нису ни стигли до краја да почине дело.

Након што су се сви задругари окупили за столом, близнакиња је прочитала писмо у којем је стајао управо највећи страх крадљиваца. Свако од њих кажњен је одузимањем недељног хонорара. 

Голе слике Мине Врбашки погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Жестока свађа Снежане и Бредндона.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА