Најновије

Последњи херој Доњецка: Моји хоће да ме уклоне…

Херој Руског пролећа Павел Губарев, последњи од добро познатих кандидата за место шефа ДНР-а, који би могао да се такмичи са актуелним вршиоцем дужности лидера републике, Денисом Пушилином (након што није дозволио Александру Кодаковском да учествује у кампањи), рекао је да постоји екстремни притисак на његову породицу, али је обећао да ће наставити борбу у изборној трци.

Павел Губарев (Фото: Јутјуб)

“У последњих неколико недеља смо ја и моја породица били под великим притиском са једним циљем – да одбијем учествовање у изборима, повучем моју кандидатуру и напустим такмичење за место шефа ДНР-а. Већ сам изгубио много, кривично гоњење моје супруге се и даље наставља,“ рекао је Губарев.

“У самој Русији су такође покушани административни притисци у једном броју региона, укључујући Приморје, регион Владимир, Какасију и друге субјекте Руске Федерације. Знате како се то завршило за тадашње вршиоце дужности шефова региона,“ додао је он.

“Знајте да Павел Губарев зна како да се бори. Коју год одлуку донесете. Само немојте бити кукавице,“ рекао је он особљу свог супарника.

Сергеј Белоус, новинар који ради у Доњецку, објашњава ситуацију на следећи начин.

“Углавном, чудни полтички технолози изгледа да праве чудне грешке: прво не дозвољавају Кодаковског – а гласови опозиције углавном одлазе онда Губареву… а затим, уплашени овим ефектом, размишљају да и њега уклоне са свог пута,“ пише Белоус у свом блогу.

Текст Лазанског о борби која бесни у Србији прочитајте ОВДЕ

Извор: Webtribun. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Игор Маројевић жестоко критиковао Алекисандра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА