Најновије

ПЕСКОВ О ИЗЈАВИ ЖИРИНОВСКОГ: Руски ПВО системи јесу најбољи!

"Руски системи за противваздушну одбрану заиста су најбољи на свету, ту је Владимир Жириновски у праву", изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Дмитриј Песков (Фото: Ria)

- Тешко је расправљати се са Владимиром Волфовичем (Жириновским). Он је апсолутно у праву да су руски системи ПВО најбољи на свету, то званично можемо да потврдимо - коментарисао је Песков изјаву Жириновског.

Он је додао да као портпарол председника Русије он нема информације "о тако осетљивој области као што је војна техника".

- Зато не могу ништа да кажем, вероватно Владимир Волфович једноставно има детаљније информације о моделима система за противваздушну одбрану - објаснио је Песков.

Раније се лидер Либерално-демократске партије Русије и посланик Државне думе Русије Владимир Жириновски "излануо" да руска армија наводно поседује системе за противваздушну одбрану С-500, С-600 и С-700. Жириновски је ову изјаву дао у програму "Вече са Владимиром Соловјовим" на телевизији "Русија 1". Руски политичар такође је рекао да је најбољи противваздушни систем на свету руски С-300.

Прочитајте ОВДЕ све о застрашујућем открићу руских научника.

Извор: sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сазнајте све о С-400.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА