Најновије

УЖАС! ОВО ЈЕ СКАНДАЛОЗНО! Погледајте шта су млађи основци цртали у дворишту основне школе! (ФОТО)

И док поједини осуђују родитеље за немар, неки корисници ове душтвене мреже наводе да су отровном деловању медија деца посебно изложена.

Девојчица у школи (Фото: Јутјуб)

Од свих нас очекује се да још од малих ногу научимо одређена правила понашања и “будемо лепо васпитани”, али чини се да не умеју сви да се снађу на том плану. Да ли због неискуства, незнања или пак превише обавеза, дешава се да родитељи и уз пуно труда, потпуно закажу на том пољу.

На Фејсбук страници “Подгорички времеплов” повела се дискусија управо о васпитању које долази из куће, а повод су били непримерени графити које су, како се наводи на страници, деца млађих разреда основне школе цртала у дворишту зграде у којој живе и то наочиглед својих родитеља. И док поједини осуђују родитеље за немар, неки корисници ове душтвене мреже наводе да су отровном деловању медија деца посебно изложена.

– Ово је само показатељ кућног васпитања и немарности родитеља. Џаба брате мили сва удобност кад немају најважније што једно дете треба да има – написао је један од корисника.

Међу коментарима се нашла и констатација да неморално понашање постаје модел на којем деца изграђују свој будући вредносни став.

– Да има родитеља било би и васпитања. Част изузецима. Не вадите се на пубертет. И ми смо некада били тинејџери, па смо имали основну културу. Све иде од куће, деца нису крива. Када су им узор свакакви. Нажалост. Можете ли замислити ову децу какви су у кући, са својим родитељима, у школи или у друштву? – закључила је једна од корисница Фејсбука.

 


Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте неке од најјезивијих дечијих цртежа

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА